Το Απόλυτο Εργαλείο 
για όλες τις Επιχειρήσεις

Στο SupFolio, κατανοούμε ότι κάθε Προμηθευτής έχει μοναδικές
ανάγκες όσον αφορά τη διαχείριση των σχέσεων με τους Πελάτες του.

Γι' αυτό προσφέρουμε δύο ξεχωριστές λύσεις με τις οποίες οι προμηθευτές
μπορούν να κάνουν χρήση της πλατφόρμα μας.

1. Ιδιωτικό B2B Shop
Ως προμηθευτής, η επιχείρησή σας θα παραμείνει κρυφή από το κοινό της Πλατφόρμας , διασφαλίζοντας ότι μόνο οι πελάτες που επιλέγετε μπορούν να δουν και να αλληλεπιδράσουν με την Εταιρείας σας. Με αυτό το τρόπο αποκτάται το δικό σας Προσωπικό B2B Shop.

  1. Δημιουργήστε το Εταιρικό σας Προφίλ
  2. Καταχωρήστε τα Προϊόντα σας 
  3. Προσκαλέστε τους Πελάτες σας
  4. Λάβετε Παραγγελίες

Είναι ιδανικό για Εταιρείες που θέλουν να διατηρήσουν ένα πιο επιλεκτικό και ιδιωτικό δίκτυο αγοραστών, καθώς και για Επιχειρήσεις που δεν δραστηριοποιούνται στη Χονδρική και θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη Πλατφόρμα για εσωτερική τους Χρήση, όπως είναι η παραγγελία των Υποκαταστημάτων τους.
2. Δημόσιο ​B2B Shop
Το προφίλ του προμηθευτή εμφανίζεται δημόσια, προβάλλοντας έτσι την Επιχείρηση και τις λύσεις που προσφέρει σε όλους τους χρήστες της Πλατφόρμας, όπως σε μία Κλαδική έκθεση.

Αυτό σημαίνει ότι τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, οι καφετέριες και άλλες επιχειρήσεις φιλοξενίας μπορούν εύκολα να σας βρουν και να σας προσθέσουν στη λίστα προμηθευτών τους.

  1. Δημιουργήστε το Εταιρικό σας Προφίλ
  2. Καταχωρήστε τα Προϊόντα σας 
  3. Προσκαλέστε τους Πελάτες σας
  4. Διαχειριστείτε Νέους Πελάτες που θέλουν Συνεργασία
  5. Λάβετε Παραγγελίες

Αυτή είναι η τέλεια λύση για προμηθευτές που επιθυμούν να επεκτείνουν τη βάση πελατών τους και να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα να Προσκαλέσουν τους Πελάτες τους.